Få skreddersydde belysningsløsninger for din bedrift

Rådgivere for belysning for retail, lager, logistikk, kontor. TIlbyr tjenester innen LED-belysning fra Oktalite og Trilux.
Rådgivere for belysning for retail, lager, logistikk, kontor. TIlbyr tjenester innen LED-belysning fra Oktalite og Trilux.
Moderne veggmontert LED-belysning fra Oktalite.
LED-belysning fra Trilux som er montert i taket, og skaper et moderne arbeidslokale.

Skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.

Luxconsult er din pålitelige leverandør av bærekraftige lysløsninger med lang erfaring innen belysningsbransjen. Vi selger anerkjente merker som Trilux og Oktalite, som er velkjent i Norge og er Tysklands største navn innen belysning. Med vår inngående kunnskap og ekspertise tar vi befaringer hos kundene og tilbyr skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.

Effektiv belysningsplanlegging og konseptutvikling


Vi tar oss av alt fra planlegging til installasjon av belysningssystemer. Vårt team tegner opp løsning for ditt lokale, enten det er med våre egne forslag eller i henhold til kundens egne planer for belysningsinnredning. Gjennom omstendelig prosjektering finner vi ønskede resultater i henhold til Lyskultur, og presenterer deretter det optimale forslaget for din bedrift. I tillegg kan vi inkludere en ROI-kalkyle som gir deg en oversikt over kostnader og potensielle besparelser. Ønsker du assistanse med å finne en pålitelig elektriker, tar vi oss av dette også.

Bredt spekter av profesjonelle tjenester


Uansett om det gjelder lager og logistikk, retail, kontorlandskap eller skoler, kan Luxconsult tilby profesjonelle belysningstjenester. Vi tar ansvar for hele prosessen, fra befaring til ferdig installasjon, og sikrer en smidig og effektiv implementering. Vårt sortiment av belysning fra Trilux og Oktalite, alt produsert i Europa med gjennomgående høy kvalitet, gir deg effektive armaturer som resulterer i betydelige besparelser når gamle armaturer byttes ut.

Pålitelighet og kvalitet, vår prioritet


Når du velger Luxconsult som din partner for belysningsløsninger, kan du stole på vår pålitelighet og kvalitet. Vår Tyske leverandør håndterer raskt innkommende ordre, og har et stort sortiment i basisbeholdning. Vi kan på den måten sikre rask og presis levering til kunden.
Vi er stolte av vår evne til å håndtere eventuelle uhell med installerte produkter, og vi tilbyr våre kunder en 5-års garanti. Dersom det oppstår feil på ett av våre produkter, bytter vi ut og ordner alt, slik at du kan være trygg på at vi tar ansvar for hele prosessen.

Bærekraft i fokus


Luxconsult er opptatt av å tilby bærekraftige løsninger som reduserer energiforbruket og bidrar til en mer bærekraftig fremtid. Vi legger stor vekt på energieffektive produkter og miljøvennlige tiltak for å sikre at du som kunde blir fornøyd og samtidig bidrar til å redusere din bedrifts karbonavtrykk. Vår visjon er å levere lysløsninger av høy kvalitet med et gjennomgående fokus på bærekraft i alle ledd. Fra produksjon til leveranse holder vi våre løfter og streber etter å overgå forventningene til våre kunder. Vi er dedikerte til å finne innovative løsninger som kombinerer estetisk appell, funksjonalitet og miljøhensyn.

Vår ekspertise hjelper deg med å få riktig belysning


Gjennom vår erfaring i belysningsbransjen har vi opparbeidet oss ekspertise og innsikt som gjør oss i stand til å møte ulike behov og utfordringer. Vårt erfarne team er dedikerte til å finne den optimale belysningsløsningen for din bedrift, enten det er et kontorlandskap som trenger riktig arbeidslys, en butikk som ønsker å fremheve produkter på en tiltalende måte, eller en læringsinstitusjon som ønsker å skape et inspirerende læringsmiljø. Vi strekker oss langt for å sikre at våre kunder får den beste opplevelsen og verdi for pengene. Våre belysningsløsninger er ikke bare designet for å oppfylle tekniske krav, men også for å forbedre atmosfæren og skape en behagelig opplevelse for ansatte, kunder og brukere av dine lokaler. Vi tar oss tid til å lytte til dine ønsker og behov, og jobber tett sammen med deg gjennom hele prosessen for å sikre at resultatet er i tråd med dine forventninger.
Ta kontakt med Luxconsult i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe din bedrift med skreddersydde belysningsløsninger som gir deg et godt lysdesign, betydelige energibesparelser og en bærekraftig fremtid.