Maxima Mote, Lillestrøm

Belysningen som gir liv til Maxima Motes klær

I en verden der visuell appell og kvalitet er avgjørende, har Maxima Mote i Lillestrøm, funnet den perfekte partneren i Luxconsult. Etter ferdigstilt prosjekt er Maxima Mote godt fornøyd med belysningsløsningene som Luxconsult har levert. De har oppnådd gode resultater og skapt en unik handleopplevelse for kundene sine.

Med Luxconsults skreddersydde løsninger har Maxima Mote fått frem det beste i klærne sine. Det presise lyset treffer plaggene på en bemerkelsesverdig måte, noe som resulterer i at fargene virkelig popper. Maxima Mote har opplever at  belysningen gjør klærne levende.

LED-belysning hos Maxima Mote som får klærne til å lyse opp.

Et bra samarbeid og god planlegging

 Luxconsult startet samarbeidet med å foreta en grundig befaring av Maxima Motes lokaler for å få en helhetlig forståelse av deres  behov. Resultatet var en god plan som Luxconsult utarbeidet og presenterte for Maxima Mote. Planen ble møtt med begeistring og resultatet viste seg å være en perfekt match for butikkens behov.

– Luxconsults dedikasjon til å skape belysningsløsninger som passer perfekt til Maxima Motes behov, har vært veldig bra. Fra første stund har Luxconsults ekspertise og profesjonalitet vært tydelig, og vi har kunnet stole på deres kunnskap og erfaring gjennom hele prosessen, dette forteller Berit fra Maxima Mote.

Butikk med klær som har LED-belysning i taket.
Spotlys av LED på skinner.

Resultater som overgår forventningene

– Responsen fra både kunder og ansatte har vært overveldende positiv. Kunder kommer inn i butikken og blir umiddelbart møtt av en strøm av flotte farger. Vi har fått tilbakemeldinger fra kunder om at fargene virkelig kommer frem, sier Berit.

– Alle de ansatte i Maxima Mote er strålende fornøyde med belysningsløsningene. Med den nye belysningen er kundene i stand til å se de fantastiske fargene på klærne med enestående klarhet, spesielt når de kommer inn fra det sterke utendørslyset på våren og sommeren. Den tidligere belysningen med lysstoffrør som vi hadde i vårt gamle lokale kan ikke sammenligne seg.

Miljøvennlig og energieffektivitet

Maxima Mote har ikke bare oppnådd visuelle resultater gjennom samarbeidet med Luxconsult, men de har også tatt et viktig skritt mot bærekraftighet. Ved å bytte ut de gamle lysstoffrørene med energieffektive LED-løsninger, har Maxima Mote redusert sitt miljøavtrykk og oppnådd betydelige energibesparelser. LED-belysningen er ikke bare mer miljøvennlig, men den har også en lengre levetid, noe som reduserer behovet for hyppig vedlikehold og utskiftning.

Vurderer du nye belysningsløsninger til ditt lokale?

Ønsker du å transformere belysningen i din bedrift? Vårt erfarne team er her for å hjelpe deg med å skape riktige belysningsløsninger tilpasset dine behov. Enten det er innen retail, lager/logistikk eller kontorbelysning, har vi den nødvendige ekspertisen og erfaringen for å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet. Vi tar oss av alle aspekter, fra rådgivning og design til levering og gjennomføring av lysprosjekter for å sikre et vellykket resultat. Kontakt oss for en konsultasjon, og la oss bli med å lyse opp din virksomhet med våre løsninger.