Luxconsult – Din partner for bærekraftige lysløsninger

Armaturer av LED som lyser opp butikklokale.
Rådgivere for belysning for retail, lager, logistikk, kontor. TIlbyr tjenester innen LED-belysning fra Oktalite og Trilux.
Spotlys av LED fra Trilux og Oktalite.

Skreddersydde belysningsløsninger

Luxconsult er et selskap som ble etablert i 2022, og på kort tid har vi vokst til å bli en sterk aktør innen lysbransjen. Vi er stolte over å være agenturpartner for Trilux og Oktalite, Tysklands største produsent av teknisk belysning til proffmarkedet. Med vår ekspertise og erfaring leverer vi skreddersydde belysningsløsninger av høy kvalitet innenfor retail, lager/logistikk og kontorbelysning.

Kvalitet Bærekraft Innovasjon Design Lønnsomhet Effektivitet Miljø
Kvalitet Bærekraft Innovasjon Design Lønnsomhet Effektivitet Miljø

Rådgivning, design, levering og gjennomføring

Vi er et dedikert team med syv ansatte, hvorav fire befinner seg i Norge og tre i Tyskland. Vi har en dyp forståelse for rådgivning, design, levering og gjennomføring av lysprosjekter. Kvalitet er vår fremste prioritet, og vi legger stolthet i å levere pålitelige og innovative løsninger til våre samarbeidspartnere.

Rådgivere for belysning for retail, lager, logistikk, kontor. TIlbyr tjenester innen LED-belysning fra Oktalite og Trilux.
Moderne gatelys med LED-lys som er bærekraftig og energibesparende.
Drivhus som har energibesparende og miljøvennlig LED-belysning.

Bærekraftige lysløsninger

Luxconsult er en anerkjent leverandør av bærekraftige lyssløsninger. Vi kombinerer godt lysdesign med bransjeledende produkter og teknologiske nyvinninger for å skape skreddersydde belysningsløsninger, som oppfyller dine behov og ønsker. Vi har et sterkt fokus på energieffektivitet og bærekraftige produkter, og som en partner av en av Europas største belysningsprodusenter, kan vi garantere at du som kunde vil bli fornøyd.

Rådgiver Freddie som bistår med tjenester innen belysning av LED for bedrifter, retail, kontor, lager, butikk.

Freddie Moen

CEO

Med omfattende erfaring innen retail-bransjen fokuserer Freddie på konseptutvikling og gjennomførings-evne. Han er dedikert til å innfri kundens forventninger i alle faser av prosjektet, og hans ekspertise sikrer at dine behov blir oppfylt.

Rådgiver Robin som bistår med tjenester innen belysning av LED for bedrifter, retail, kontor, lager, butikk.

Robin Sylliaas

COO

Med bakgrunn som elektriker gruppe L og mange års erfaring innen belysningsbransjen, har Robin en unik innsikt i hva kundene ønsker og hvordan man kan oppnå det. Han er en verdifull ressurs når det gjelder å skape lysløsninger som imøtekommer dine spesifikke krav.

Rådgiver Are som bistår med tjenester innen belysning av LED for bedrifter, retail, kontor, lager, butikk.

Are Peder Paulsen

Key Account manager

Med omfattende erfaring innen elektro både innen næring og privatmarkedet, har Are en bred kunnskap og forståelse for både elektro- og belysningsbransjen. Hans evne til å kartlegge kundens behov og tilby skreddersydde løsninger gjør ham til en uvurderlig ressurs i teamet.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.