Bunnpris & Gourmet Alta

En knirkefri prosess med Bunnpris & Gourmet Alta!

Overgang fra gammel armatur og belysning til LED-belysning sto på agendaen for Bunnpris & Gourmet Alta. Kombinasjonen av gunstig pris og gode løsninger ble starten på et gjensidig sterkt samarbeid mellom den populære matvarekjeden og Luxconsult.

Matbutikk, Bunnpris, som har installert energibesparende LED-belysning.

God kommunikasjonsflyt

Uavhengig av behov og omfang er god dialog fra start, underveis og i etterkant av et prosjekt avgjørende for resultatet. En felles forståelse av hva som skal leveres og tydelighet begge veier er noe Fredrik Schevig, driftssjef hos Bunnpris, trekker frem som viktige stikkord for et godt samarbeid.

– I dette tilfellet fungerte Luxconsult som både leverandør til oss, og prosjektleder og mellomledd ut mot lokal elektriker. Vi hadde en relativt konkret oppgave som skulle løses, på en så sømløs måte som mulig, og opplever at dette har vært et knirkefritt prosjekt med gjennomgående god kommunikasjon, forteller han.

Ferskvare i matbutikk som lyses opp med LED-belysning fra spotlys.
Spotlys av LED i matbutikk som lyser opp lokalet.

Kostnadseffektive forslag og løsninger

Overgang fra eldre lysrør til LED-belysning er en velkjent problemstilling for Luxconsult. Spesielt i forbindelse med at tradisjonelle lysrør og halogen-stifter fases ut av markedet i løpet av 2023.

– Luxconsult var dyktige til å komme med forslag til løsninger både i forkant og underveis i prosessen. For oss har omstillingen til LED-belysning gitt positiv effekt, både fra et miljøperspektiv og som positivt utslag på strømkostnadene i butikklokalene.

Til tross for at overgang til LED-belysning er en type oppdrag Luxconsult er vant til, skiller allikevel hvert enkelt prosjekt seg fra hverandre med ulike behov. En fellesnevner er høykvalitets LED-lys fra Trilux, og en reduksjon i strømforbruket som gjør investeringen smart.

Helhetlig godt resultat

For Bunnpris & Gourmet Alta ble prosessen en positiv opplevelse hvor jobben ble utført etter avtalte rammer og forventninger.

– Det var et fint og ryddig samarbeid både vi og butikkene er veldig fornøyd med resultatet av, avslutter Schevig.

Matbutikk, Bunnpris, som har installert energibesparende LED-belysning.

Ta kontakt for en hyggelig prat

Med fokus på et godt lysdesign i kombinasjon med bransjeledende produkter og innovative løsninger, skreddersyr Luxconsult belysningsprosjekter til bedrifters egne behov og ønsker.