Romerike Elektro

Samarbeidet mellom Luxconsult og Romerike Elektro

Luxconsult, en anerkjent leverandør av innovative løsninger og produkter, har funnet en pålitelig partner i Romerike Elektro, som bidrar med sin ekspertise innen installasjon og implementering. Samarbeidet bygger på tillit, ærlighet og en gjensidig forståelse for hverandres fagområder. Dette tilsammen har skapt grunnlaget for flere vellykkede fellesprosjekter.

Valg av belysningsløsninger fra Trilux

Luxconsult og Romerike Elektro setter en høy standard for belysningsinstallasjoner ved å velge belysningsløsninger fra Trilux. Trilux er kjent for sin kompetanse innen lysdesign og sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter. Romerike Elektro, med sin grundige kjennskap til installasjonsprosesser, har lagt merke til den positive endringen i kvalitet når de erstatter eldre belysningsløsninger med Trilux-produkter.

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på kvaliteten på belysningen vi har installert for Luxconsult. Sammen har vi levert løsninger som oppfyller kundenes forventninger, og vi ser tydelig den positive effekten av den installerte belysningen, forteller Kenneth Hansen, Prosjektleder i Romerike Elektro.

Forbedret belysning og fornøyde kunder

Riktig belysning kan ha stor innvirkning på arbeidsmiljøet og trivselen til ansatte og besøkende. Ved å samarbeide om prosjekter har Luxconsult og Romerike Elektro kunnet skape optimale løsninger som forbedrer lyskvaliteten og reduserer øyestrekk. Dette har ført til økt produktivitet, trivsel og fornøyde kunder som setter pris på den ekstra verdien belysningen gir.

Effektiv kommunikasjon og gjensidig forståelse

Ved å utveksle kunnskap og ideer har de to selskapene kunnet levere resultater som oppfyller kundenes forventninger. En viktig faktor i samarbeidet mellom Luxconsult og Romerike Elektro er den gode forståelsen de har opparbeidet seg gjennom årene.

– Vi har et godt partnerskap med Luxconsult, og vi har en åpen og ærlig dialog med dem. Vår felles forståelse og evne til å samarbeide har resultert i flere vellykkede prosjekter, sier Hansen.

Kompletterer hverandres ekspertise

Romerike Elektro sin ekspertise innen installasjon kompletterer Luxconsults leveranser på en fin måte, og sammen har de oppnådd gode resultater.

Luxconsult tilbyr skreddersydde belysningsløsninger fra Oktalite og Trilux. De har stort fokus på kvalitet, energieffektivitet og individuell tilpasning, slik at de kan hjelpe dine behov. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat.